Häivän tarina

Häivä aloitti vuonna 2018 yhden naisen, minun Hennan pienenä käsityöyrityksenä, joka valmisti monenlaisia käsinvalmistettuja tuotteita, pääasiassa jo silloin lapsille. Nykyisin Häivä on keskittynyt lasten villaviittojen valmistukseen. Viitat syntyvät nykyisin alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä Kuopiossa paikallisessa ompelimossa käsityönä pienissä erissä. Muut tuotteet valmistan edelleen itse kotiompelimossani viittojen ylijäämäkankaista. Häivä on minulle paljon enemmän kuin vain työ ja ilolla hoidan itse niin asiakaspalvelun, tilausten pakkaamisen, somen kuin tuotteiden suunnittelun ja kehityksenkin.

Kaikki Häivän tuotteet on valmistettu tarpeeseen ja olen tehnyt valtavasti töitä, että ne olisivat parhaita mahdollisia käyttötarkoitukseensa. Toivon, että jokainen Häivän tuote antaa käyttäjilleen yhtä paljon iloa kuin olen itse niistä omassa käytössäni saanut. Tavoitteenani on helpottaa myös muiden arkea ja jakaa iloa ja kauneutta mahdollisimman monen lapsiperheen arkisiin ihaniin hetkiin.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkein kriteeri aina kaikissa tuotteissa. Niin muotoilussa kuin materiaalivalinnoissakin. Kaikki materiaalit ovat sertifoituja, jotta pienet lapset eivät altistuisi ylimääräisille ja haitallisille kemikaaleille.

Toimivuus

Tuotteiden suunnitteluun on käytetty jo alkuvaiheessa valtava määrä aikaa ja kokemusta ja tuotteita kehitetään edelleen koko ajan. Kaikki tuotteet on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi, kestäväksi, monikäyttöisiksi ja ajattomiksi niin materiaaleiltaan kuin malleiltaan.

Kauneus

Käytännölliset asiat voivat olla myös kauniita ja ilahduttaa meitä arjen keskellä. Tuotteiden kauniin ulkonäön ei tarvitse olla kompromissi toimivuudesta.

Ota yhteyttä

Tavoitat minut sähköpostitse henna@haiva.fi tai yhteystietolomakkeen kautta.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Asiakaspalautteita viitoista

Viitta toimii kivasti myös kantorepun kanssa, ja pitää taaperon lämpimänä. Pitää tosin hieman etupuolelta laittaa kantorepun hihnojen alle, ettei valahda taaksepäin ja paina pienen kurkkua. Käytössä myös rattaissa lähes joka päivä, ihan huikea ostos. Lisäksi viittaa kerää oikeastaan aina kehuja ulkonäöstä, minne sen kanssa meneekin. On myös omaan silmään todella kaunis, ja omaa silmää miellyttää, että molemmilla lapsilla on nyt omat viitat (:

Asiakaspalautekysely 2023

Ostin lapsenlapselle lahjaksi ja se on niin kätevä käytössä ja kerää ihastuneita katseita joka paikassa. Tarkoituksena ostaa jo seuraava valmiiksi varastoon kun lapsi kasvaa. Liikkuvat paljon autolla ja viitta helppo pukea ja lämmin. Kiitokset tekijälle!💕

Asiakaspalautekysely 2023

Viitta saa aina kehuja ohikulkijoilta ja tutuilta :) Ihana ja käytännöllinen vaate. Ostaisin ehdottomasti uudelleen!

Asiakaspalautekysely 2023

Toimitus onnistui hienosti ja erityistoiveen mukaan (synttäriajankohta/pieni viive valmistumisissa); lahja saatiin ajallaan. Ruusuja siis pelkästään:)

Asiakaspalautekysely 2023

Ennen joulua tilattu viitta tuli ihan ennätysnopeasti. Lisäksi on mielestäni aina ihana lisä, jos etenkin käsintehdyn tuotteen mukana on jokin käsin kirjoitettu viesti, vaikka vain kiitos tilauksesta. Kuten nyt viitan kanssa oli. Joten kiitos siitä.

Asiakaspalautekysely 2023